IETS TE VIEREN?

Bouw je feestje
bij Knaag!

Wil je een feestje bouwen? Zoek niet langer! Bij Brasserie Knaag & Co ben je aan het juiste adres voor een knusse en gezellige bar, restaurant en terras. En dat alles op een unieke, romantische locatie aan het water. Of je nu een feestelijk diner wilt of een groots feest voor een hele bende, wij regelen het graag voor je!

Ons team staat te popelen om jouw wensen te bespreken en de locatie helemaal naar jouw smaak te versieren. Wil je een beetje schwung toevoegen aan de sfeer? Geen probleem! We hebben onze eigen muziekinstallatie waar je gebruik van kunt maken, of we regelen een DJ met een disco lichtshow. En parkeren? Daar hebben we meer dan genoeg plek voor jou en je gasten.

Geef ons een belletje en maak een afspraak om onze locatie te checken. We luisteren graag naar al je wensen en stellen een offerte op maat voor je op. Bij Brasserie Knaag & Co doen we er alles aan om jouw feestje onvergetelijk te maken. Laten we samen de boel op stelten zetten!

Handige info

Bereikbaarheid

Bereikbaar met auto, fiets, boot en de te voet. De fiets kan in een fietsrek geplaatst worden en de auto gratis geparkeerd. Er zijn twee fiets-oplaadpunten voorhanden. Voldoende parkeergelegenheid dichtbij, rolstoelvriendelijke locatie.

Mindervaliden

Geen officieel invalidentoilet aanwezig, wel is het toilet bereikbaar met de rolstoel.

Bij bezoek vooraf even beperking bekendmaken, dan zorgen wij dat we klaar staan om te helpen

Dieetwensen en Intoleranties

Knaag houdt graag rekening met uw speciale wensen of voedselintoleranties.
Als je reserveert, geef het aub meteen door, dan is Knaag goed voorbereid. Maar je kunt het ook ter plekke bespreken en dan maken wij een gerecht op maat. 

Groepen/feesten/vergaderingen

Bevers love their family and friends!! 

Gedurende het seizoen zijn groepen van harte welkom. Bel ons om de wensen te bespreken.

Buiten het seizoen (eind september tot april) kan de locatie afgehuurd worden. Er kunnen binnen maximaal 100 feestvierders terecht. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van binnen- en het buitenterras. 

Betalingen

Onze voorkeur gaat naar pinbetalingen. Cash kan natuurlijk ook.